Archief

Edwin bij 3FM In de nacht van 7 op 8 oktober 2016 was Edwin Kaljouw helemaal naar Hilversum afgereisd voor een optreden in het radio programma De orde van de nacht.
Clipopnames achter de rug De videoclip staat op tape. Zaterdag 24 oktober hebben in het plaatsje Goedereede, net buiten Zeeland, de clipopnames van de nieuwe single van Edwin Kaljouw plaatsgevonden.
Verrassingsoptreden in revalidatiecentrum De Lindenhof Het is een herfstachtige woensdagavond in september en samen met mijn coach ben ik op pad om een optreden te geven.
Nog even geduld… de nieuwe single komt eraan Enkele weken geleden is Edwin samen met zijn team afgereisd naar het plaatsje Valthermond in Drenthe, waar zich de studio van producent Martin Sterken bevindt.
Derde single in aantocht Na “Handen naar boven” en “Zorg dat je happy wordt" is het eindelijk tijd voor een derde single.
Bekijk de videoclip van “Zorg dat je happy wordt!” Begin juni is de videoclip voor “Zorg dat je happy wordt!” op het Drenthse platteland opgenomen. Edwin had daarbij veel geluk, want de zon scheen en er was geen spatje regen.
Tweede single presentatie komt eraan Tweede single presentatie komt eraan Ruim een half na dato is het tijd voor de tweede single presentatie van Edwin Kaljouw.
Eerste stappen nieuwe single gezet Tromgeroffel… het is officieel: er komt een nieuwe single aan! Afgelopen week was Edwin Kaljouw op bezoek bij zijn producer Martin Sterken in het verre Drenthe.
“Handen naar boven” doet het goed met carnaval Ondanks dat de single “Handen naar boven” al een tijdje uit is, kabbelt hij nog lekker voort. Het feestnummer is bij uitstek geschikt voor de carnaval.
Edwin neemt eerste single in ontvangst Zaterdag 26 oktober was het groot feest in Kapelle. Tijdens de CD single presentatie heeft Edwin Kaljouw zijn allereerste single in ontvangst mogen nemen.
Edwin Kaljouw presenteert single “Handen naar boven!” Na de clipopname tijdens de Kapelse Dag, is het nu tijd om de single daadwerkelijk te lanceren.
presentatie single bekend: zaterdag 26 oktober De herfst breekt aan en dus wordt het tijd voor een gezellig, warm feestje! Houd zaterdagavond 26 oktober daarom maar vast vrij, want dan vindt de single presentatie van het numm...
Daar is ie dan: dé videoclip Geduld is een schone zaak, maar het wordt dubbel en dwars beloond. De videoclip is nu officieel uit en zal onder meer te zien zijn op TV Oranje.
“Kapelle was één groot feest” Afgelopen weekend was het dan eindelijk zo ver, Edwin Kaljouw liet tijdens de Kapelse Dag voor het eerst zijn debuutsingle horen aan het grote publiek.
Zanger Edwin Kaljouw brengt debuutsingle ten gehore tijdens Kapelse Dag De Zeeuwse zanger Edwin Kaljouw zingt tijdens de Kapelse Dag zijn allereerste single.
Eerste officiële single in de maak De afgelopen weken zijn er heel wat ontwikkelingen rondom Edwin Kaljouw in gang gezet.
Edwin geeft huiskamerconcert Je hoort het steeds vaker: artiesten die huiskamerconcerten geven.
Edwin Kaljouw treedt op tijdens Vierdaagse Wellicht heb je het al in de agenda van Edwin Kaljouw zien staan: dit jaar is hij te bewonderen tijdens de Nijmeegse Vierdaagse.
Optreden in Terneuzen succes Afgelopen weekend stond Edwin Kaljouw op de planken in café de Vriendschap in Terneuzen. Daar trad hij op tijdens Hollands bij de Dam, georganiseerd door de Maffooos.
Edwin live op zondag 24 februari Edwin Kaljouw treedt zondag 24 februari op in Terneuzen. Tijdens “Hollands bij de dam” zal hij een aantal van zijn favoriete nummers ten gehore brengen.