Nog even geduld… de nieuwe single komt eraan

Enkele weken geleden is Edwin samen met zijn team afgereisd naar het plaatsje Valthermond in Drenthe, waar zich de studio van producent Martin Sterken bevindt. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de nieuwe single. Het is dus nog maar een kwestie van geduld tot deze uit komt.

Na aankomst in de studio, inclusief een bak koffie en een praatje, wordt de tekst nog een laatste maal grondig nagekeken. Dan is het moment suprême aangebroken om de single daadwerkelijk in te zingen. Uiteindelijk zijn er maar liefst twaalf goede tapes opgenomen waarmee Martin aan de slag kan. Edwin en het team zijn zeer enthousiast over het nummer; Martin heeft wederom een ijzersterk feestnummer geschreven, die nog lang in het hoofd blijft nazinderen.

Figuranten gezocht!
Hoewel het nummer op het punt staat om uit te komen, zijn we er nog lang niet. Er staat nog genoeg op het to-do lijstje: nieuwe foto’s maken, een CD hoes ontwerpen, promotie op radio en tv en niet te vergeten: een videoclip opnemen. De locatie voor de clip is inmiddels bekend en de eerste gesprekken met clipproducenten zijn afgerond. Ook het script voor de clip is klaar en de figuranten druppelen langzamerhand binnen. Uiteraard zijn wij voor dit laatste op zoek naar jou! Ben jij enthousiast en heb je zin in een leuke dag? Heb je geen cameravrees? Geef je dan op als figurant in Edwins nieuwe clip. Je kunt je via het contactformulier op deze website aanmelden. Ervaring is een pre maar zeker geen must. Hopelijk zien we jou binnenkort op de set!