Edwin geeft huiskamerconcert


Je hoort het steeds vaker: artiesten die huiskamerconcerten geven. Ook Edwin Kajouw gooit geregeld zijn complete geluidsinstallatie in zijn kanariegele Chevorlet Matiz, om vervolgens in een willekeurige huiskamer een heus concert te geven. Enige tijd geleden stond hij nog op het verjaardagsfeestje van een 57-jarige vrouw. En een succes was het!

De avond begon met een barbecue, waar gangmaker Edwin Kaljouw ook van de partij was. Na het etentje heeft de gastvrouw de kamer leeggemaakt, waarna Edwin zijn podium opbouwde. Zelfs aan een openluchtkleedkamer werd gedacht, want zijn ‘jasje’ mocht natuurlijk niet ontbreken. De stoelen werden in rijen opgesteld, de lichten gedimt en de spot aan. ‘Lonely boy’ van Paul Anka viel bijzonder goed in de smaak bij het vrouwelijke publiek.

Behalve al eerder vertoonde nummers, zoals ‘Het Dorp’, vertolkte Edwin ook een nieuw zelfgeschreven feestnummer. De handjes van het publiek  gingen massaal omhoog. Meer vertellen we nog niet over deze mysterieuze nieuwe single, wordt vervolgd…

Wil jij ook zo’n kamerconcert van Edwin Kaljouw? Neem dan contact met ons op via de knop ‘contact’ rechtsbovenin, en wie weet staat Edwin binnenkort bij jou in de huiskamer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *