Derde single in aantocht

Na “Handen naar boven” en “Zorg dat je happy wordt” is het eindelijk tijd voor een derde single. Op 27 september zal Edwin met zijn team afreizen naar Drenthe, om daar in de studio zijn derde nummer in te zingen. Ook ditmaal wordt de single geproduceerd door Martin Sterken. Hoe het nummer heet blijft nog even geheim, maar dat het een feestnummer wordt is zeker.

Inmiddels gaat het hard met de carrière van Edwin. De afgelopen maanden zijn er veel optredens geweest. Van Vlissingen tot Stavenisse, van kroegen tot grote festivals, van het circus tot het bejaardentehuis. Zowel bij jong als oud krijgt Edwin de handen naar boven en laat hij een happy publiek achter. En behalve een optreden, is er altijd wel tijd voor een foto, praatje of drankje met fans.

Bedankje
Aan iedereen die op welke wijze dan ook (optredens, interviews, sponsors én bovenal de fans en het enthousiaste publiek) aandacht heeft besteed aan Edwin, ontzettend bedankt namens Edwin en het team. Het is een onvergetelijke zomer geweest. Ook in de winter zal Edwin niet stil zitten. Behalve de nieuwe single blijven ook de optredens komen. Houd daarom zeker de agenda in de gaten. Wie weet tot snel!