Discografie

Zaterdag 26 oktober 2013 was het groot feest bij Café de Zwaan in Kapelle. Tijdens de CD single presentatie heeft Edwin zijn allereerste single in ontvangst mogen nemen. Uiteraard bracht Edwin ook hier zijn nummer weer ten gehore. Het bijbehorende dansje was inmiddels al goed ingeburgerd onder het toegestroomde publiek. Massaal gingen de handen de lucht in, toen het nummer ‘Handen naar boven!’ in zette.
Een jaar na dato is het tijd voor de tweede single presentatie van Edwin Kaljouw. Dit keer gaan niet de ‘handen omhoog’, maar gaat Edwin ervoor zorgen dat we ‘happy worden’. “Zorg dat je happy wordt” is de tweede single van Edwin Kaljouw. De opvolger van het feestnummer ‘Handen naar boven!’ is iets serieuzer, maar niet minder vrolijk. Doe wat je wilt doen en blijf niet bij de pakken neerzitten, maar zorg dat je happy wordt. Dat is de boodschap van de nieuwe single. Leef zoals jij het wilt.
Dit nummer kwam in oktober 2015 uit en is geschreven door Martin Sterken. De videoclip is opgenomen in het Zuid-Hollandse stadje Goedereede. Een pittoresk Antonie Pieck plaatsje wat een mooi decor is voor dit nummer. Het nummer werd zowel lokaal en landelijk veel gedraaid. Ook in België deed het nummer het goed op diverse radiostations.
Na jaren met Martin Sterken gewerkt te hebben, besloot Edwin de overstap te maken naar Emile Hartkamp en Norus Padidar, inderdaad de schrijvers achter Frans Bauer, Marianne Weber, en ga zo maar door. Na wat gesprekken, in mei 2016 kreeg Edwin twee demoversie toegezonden. De keuze was voor Edwin duidelijk, het nummer werd Prima! Landelijk kreeg dit nummer veel bekendheid, door uitgebreide promotie was Edwin een veel gevraagde zanger om zijn single te promoten van Oost-Souburg tot Friesland en alles wat daar tussen zit. Prima! werd goed opgepakt in grote steden zoals o.a. Amsterdam, Utrecht, Eindhoven en heel veel andere grote en kleinere radio en televisie stations. Met dit nummer zetten Edwin zijn naam op de Nederlandse kaart. Het Walcherse stadje Veere was tijdens een zonnig dag het decor van een prachtige clip.