Biografie

Edwin Kaljouw is geboren in het Zeeuwse Oost-Souburg. Hij is 48 jaar jong en bruist van de energie. Al zijn hele leven is hij met de muziek bezig. Zo heeft hij in zijn jeugdjaren trompet en hoorn gespeeld. Sinds zijn deelname aan Voicewaarts van Harmonie Voortwaarts uit Koudekerke, heeft hij zanglessen gevolgd. Nu is hij klaar om door te breken in de muziek.

Edwin werkt in de slib ontwatering/zuivering branche en heeft twee dochters. Zingen gaat voor hem om emotie. Edwin is fan van de jaren 70 en 80 rockmuziek, bijvoorbeeld ‘Journey’ van Steve Perry. André Hazes met ‘kleine jongen’ en Trijntje Oosterhuis passen ook in zijn muzieksmaak.

Handen naar boven!
In 2013 vindt Edwin het tijd worden om er echt werk van te maken en trekt hij de stoute schoenen aan. Hij benadert producer Martin Sterken en zijn eerste single is een feit. Met “Handen naar boven!” is zijn stem voor het eerst op een cd single vast gelegd. Half 2014 is zijn tweede single verschenen: “Zorg dat je happy wordt!”. Eind 2015 is alweer zijn derde single, “Laat iedereen”, uitgekomen. Zijn vierde single “Prima!” is in juli 2016 uitgekomen en is dit keer geproduceerd door Emile Hartkamp en Norus Padidar van Goldstar Music. De vijfde single is inmiddels in de maak.

Het team
Gelukkig staat Edwin er niet alleen voor. Samen met zijn team wordt er van ieder optreden een feestje gemaakt en zorgen we ervoor dat de fans en de media op de hoogte blijven van alle gebeurtenissen rondom Edwin. Wilt u Edwin boeken? Dat kan! Ga hiervoor naar de speciale boekingspagina. Voor vragen kunt u contact opnemen met Edwin via 06 23 25 72 19.

Met vriendelijk groet,

Edwin Kaljouw en team

KVK-nummer 66440378