Optreden in Terneuzen succes


Afgelopen weekend stond Edwin Kaljouw op de planken in café de Vriendschap in Terneuzen. Daar trad hij op tijdens Hollands bij de Dam, georganiseerd door de Maffooos. Met zijn mix van gouwe ouwe en Hollandse nummertjes kreeg hij het publiek op de dansvloer.

Rond klokslag vijf uur kreeg Edwin het podium voor hem alleen. Met het swing nummer ‘Handen naar boven’ opende hij zijn optreden. Het publiek nam het dansje al snel over en deed spontaan de handen omhoog. Ook het Belgische publiek werd op haar wenken bediend. Zij zongen luidkeels mee met het nummer ‘Shanghai’ van Eddy Wally. Ook het publiek dat graag een dansje waagde kwam niets tekort. Zo stond de dansvloer vol tijdens het nummer ‘Some broken hearts never mend’ van Telly Savales en swingde het publiek mee met ‘Dam dam’ van Jannes.

Edwin sloot zijn optreden af met het nummer waar zijn carrière vorig jaar mee begonnen is: ‘Het dorp’ van Wim Sonneveld. Het was een geslaagde middag, die hopelijk snel een vervolg krijgt. Houd de website in de gaten voor meer nieuws!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *