Clipopnames achter de rug

De videoclip staat op tape. Zaterdag 24 oktober hebben in het plaatsje Goedereede, net buiten Zeeland, de clipopnames van de nieuwe single van Edwin Kaljouw plaatsgevonden. Het is slechts nog een kwestie van monteren tot de single en de clip daadwerkelijk uitkomen.

Het was nog even spannend of de opname van de clip wel door kon gaan, er was namelijk nog geen muziek. Gelukkig kwam een aantal dagen voor de geplande datum eindelijk een mail van producent Martin Sterken, met daarin een eerste versie van het nummer. Zaterdagochtend moest Edwin enkel nog even door de make-up, daarna konden de opnames beginnen. De lat is deze keer hoog gelegd, de opname duurde dan ook ruim drie uur. Het was een vermoeiende dag waarop hard is gewerkt.

Het plaatsje Goedereede is een authentiek, rustig stadje met mooie woningen. Omdat de nieuwe clip zich focust op het verhaal van het liedje, is Goedereede een hele geschikte omgeving. Ook de bewoners hebben ons bijzonder verrast met hun gastvrijheid en enthousiasme.

Het materiaal van de videoclip ligt momenteel op de montagetafel van de producent, die alles gaat knippen, plakken en bewerken tot het gewenste resultaat. Als alles eenmaal klaar is, is het eindelijk tijd om de single en clip officieel te lanceren. Wanneer dit moment aanbreekt, lees je binnenkort op de website.

Tot slot een bedankje voor…
De fans voor de steun en support
De figuranten
De inwoners van Goedereede voor hun ontzettende gastvrijheid
Gemeente Goedereede voor de vergunningen
d’Opknapperie in Kloetinge voor de laag make-up
Hotel Restaurant De Gouden Leeuw te Goedereede
Remco van Schellen van Omroep Zeeland
R.T.V. SLOGO
Tom van de Borst (producent/cameraman)
Clipstudio.nl
Arjo de Keizer (coaching Edwin Kaljouw)
Reinie de Meijer (PR Edwin Kaljouw)