Edwin Kaljouw presenteert single “Handen naar boven!”


Na de clipopname tijdens de Kapelse Dag,

is het nu tijd om de single daadwerkelijk te lanceren. Op zaterdag 26 oktober 2013 presenteert Edwin Kaljouw zijn single “Handen naar boven!” in HCR De Zwaan te Kapelle. De feestelijke avond begint om 20.00 uur en is voor iedereen gratis toegankelijk.

Het feestnummer “Handen naar boven” werd voor het eerst ten gehore gebracht op de Kapelsedag. Het nummer is enthousiast ontvangen en leverde veel positieve reacties op. Inmiddels is de clip klaar en komt hij regelmatig langs op TV Oranje. Op zaterdag 26 oktober 2013 wordt de eerste officiële single aan Edwin Kaljouw uitgereikt. Ook zal hij het nummer op deze avond live zingen.

Gastoptredens
De avond belooft een gezellige boel te worden. Niet alleen zal Edwin Kaljouw het publiek vermaken met een vrolijke noot, ook zijn er gastoptredens van onder meer de uit Zeeland afkomstige Guimar, het Drentse kindersterretje Michelle Okken en een heuse mystery guest.

CD single presentatie
De CD single presentatie vindt plaats in HCR De Zwaan, Kerkplein 47 – 4421 AB te Kapelle. Iedereen is welkom vanaf 20.00 uur. De presentatie van de avond is in handen van Perico Music.